2011. szeptember 19., hétfő

Doctor Who - 6x12 - Closing Time Előzetes + elemzés

Sziasztok!

Kisit megkésve, de ide is felraktuk a Ki vagy, doki? 6. évad 12. részének előzetesét. Bizonyára már mind láttátok, de milyen oldal lennénk, ha nem raknánk ki az új rész Trailer-jét? :)

És most jöjjön a saját kis videóelemzésem.

Ugye rögtön azzal kezdődik a videó, hogy a Doktor meglátogatja régi barátját, Craig-et. (5. évad 11. rész - The Lodger) Craig már elköltözött, hisz nem abban a környezetben látjuk őt ismét. (Családot is alapított, nyilván Sophie-val.)
Aztán lépünk, és hirtelen egy játék boltban látjuk a Doktort és Craig-et. Utóbbi azt kérdezi tőle, "Miért vagy itt?". A Doktor csak annyit mond, hogy Ő a Doktor, és most egy boltban dolgozik. Ahogy ismerjük Őt, okkal állt be eladónak. :) Az előző részben (6. évad 11. rész - The God Complex) hátrahagyta Amyt és Roryt. (Hamarosan kiderül, miért is döntött így, bár nekem van egy sejtésem:)) És most egyedül utazik.
Na, de vissza a helyszínre. A kis boltban van valami, ami fölkeltette a Doktor érdeklődését. Craig erre azt mondja, hogy Őt ismerve, veszélyes és idegen. Ugye Craig az, aki belelátott a Doktor fejébe. (5. évad 11. rész)
Na már most, a kis előzetesünkben feltűnik egy babakocsi szerűség. Láthattatok már képeket a részből, tehát Craig magával viszi a boltban a kisbabáját.
Aztán ismét lépegetünk a helyszínek közt, és feltűnik egy régi ismerős szörny. A Kiborgok. Ebben a részben lesz ugye az a jelenet, amiben Craig azt kérdi a Doktortól. "Most meg fogsz csókolni?" Erre a Doktor: "Igen, Craig, megfoglak."
Ebben a részben lesz az is, amikor Craignek elmondja, hogy meg fog halni.
A videó közepén feltűnik a Kiborgok egy kis robotja. Néhány bejegyzéssel ezelőtt, már tettünk be róla képeket.
És a végére még annyit, hogy úgy láttam a videóban, hogy a Kiborgok foglyul ejtik a Doktort, és szerintem Craig akarja megmenteni őt. :)
Na, majd meglátjuk. :)

Gicus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése