2011. szeptember 10., szombat

Doctor Who - 6x10 - The Girl Who Waited Letöltés


És itt a következő rész kedvenc sorozatunkból, a Doctor Who-ból. :)
Na, meg a véleményem a részről. A link után pár kép a részhez. :)

[VIGYÁZAT, SPOILERT TARTALMAZ!]

Szenzációs rész volt! :D Amy[Karen] és Rory[Arthur] egyszerűen fantasztikusak voltak benne, persze a Doktor[Matt] is. Bár utóbbi nem kapott nagy szerepet, mint a többi részben. Ő szépen el volt a TARDIS-ban. Természetesen, segített Rorynak, akik az eltűnt Amyt kereste. A rész elején Amy rossz gombot nyom meg, ezért kerül egy másik szobába. Bár nem tudom, miért a pirosat nyomja meg... Én alapból a zöldre tenném az ujjam... Szerintem a piros gomb baljóslatú... Na, mindegy. A lényeg, hogy miközben a Doktor és Rory az egyik szobában épp egy Handbottal találkozik, addig Amy a másik szobában egy hétig vár, míg újra jelentkezik a Doktor. Valami miatt, elvesztik egy időre a kapcsolatot. Míg Roryéknál csupán egy-két perc telik el, Amynél egy hét.
Azt hiszem, most teszek a részben és az időben is egy kis ugrást.
Rory, miközben Amyt keresi, belé botlik. Amy harminchat évet várt, míg újra láthatta őt.
Én úgy vettem ki a beszélgetésükből, hogy Amy mindvégig úgy hitte, hogy Rory és a Doktor otthagyták őt a bolygón Apalapucia-n.
Na igen, és ott vannak azok a robotok. Amy azt mondja, hogy ha a Handbot-ok hozzájuk érnek, elalszanak. Ezek a Botok, valamiféle anyagot fecskendeznek beléjük, amitől meghalnak. Vagy lehet, csak én tudom rosszul. De biztos, hogy a Doktor veszélyben volt. Valamiféle vírus terjengett a bolygón, és a magafajtákra hatott. Úgy vélem, hogy ha olyan embernek fecskendezik be azt az ellenanyagot, mint amilyen Amyék is - vagyis egészségesek - akkor belehalhatnak. Bár nem tudom. Amint a felirat meg lesz, okosabbak leszünk.
A végén lesz egy olyan rész amit én megkönnyeztem. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Amy olyan makacs. Nem fogja fel a harminchat évvel idősebb énje, hogy a fiatalabb Amy Ő. Vagyis, bármi történik a fiatalabb énjével, az a jövő eltűnik, amiben él. Lehet, így most bonyolult, de majd meglátjátok. :)
Na, még egy utolsó. Tényleg Roryn múlt a választás. Habár, ő mindkét Amyt magával vitte volna, de a Doktor azt mondta, az Paradoxonhoz vezetne.
Ó, és még annyi, hogy ez kifejezetten Amy-Rory-s rész volt. :)

Ennyi. Nem árulok el mást. Ami a részt illeti, ,tényleg nagyon jó lett. Karen még a szokásosnál is jobb volt. :) És egyébként voltak benne vicces jelenetek. De azokat nem árulom el ;)

Gicus

FELIRAT

Filesonic:
http://www.filesonic.com/file/1930189441/Doctor.Who.2005.6x10.The.Girl.Who.Waited.HDTV.XviD-FoV.avi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése